Ter Hoek
Ter Hoek

Extreme precisie

De soort producten die Ter Hoek produceert voor de ruimtevaartindustrie, lopen enorm uiteen. Van nauwkeurig uitrichtgereedschap tot onderdelen van satellieten zelf, één ding hebben deze producten gemeen: extreme precisie is essentieel. De componenten die Ter Hoek voor deze industrie produceert, zijn dan ook het resultaat van hoogwaardig en kwalitatief maatwerk. Om geheel te voldoen aan de strenge eisen van de ruimtevaartindustrie, is Ter Hoek daarnaast AS9100 gecertificeerd. Hiermee kunnen wij al onze klanten strenge procescontroles en risicobewaking garanderen.

Technieken voor de ruimtevaart

Net zoals het soort producten dat Ter Hoek produceert voor de ruimtevaartindustrie enorm uiteenloopt, geldt dat ook voor de technieken die we hierbij gebruiken. Elk soort product kent eigen eisen op het gebied van tolerantie en specificaties, en dus is er voor elk product een andere techniek nodig. Voor productie voor de ruimtevaart kan Ter Hoek alle technieken gebruiken die het in huis heeft.

Technieken die we inzetten voor de ruimtevaart

HEB JE VRAGEN OF BEHOEFTE AAN ADVIES

We komen graag met je in contact! Samenwerken begint immers met overleg. Heb je een vraag? Aarzel dan niet om ons te benaderen.

LAAT JE ADVISEREN Online Offerte aanvragen

Industrieën

Bekijk andere industrieën die Ter Hoek precisie oplossingen biedt.