Ter Hoek
Ter Hoek

trendrapport "Recente ontwikkelingen op het gebied van precision engineering"

Speciaal voor engineers is er het trendrapport "Recente ontwikkelingen op het gebied van precision engineering". Want binnen precision engineering is het vinden van de meest geschikte bewerkingstechniek cruciaal. Een weloverwogen keuze maken kan alleen als je weet wat er speelt in de markt. En met ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen, is up-to-date blijven niet gemakkelijk. Graag helpen wij daarbij. Met dit trendrapport krijg je inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen en leer je hoe deze trends je helpen om de beste passende oplossing te realiseren voor je klanten. Klik op de link om het rapport te downloaden:

Download hier het Trendrapport.

webinar "micro manufacturing"

De zoektocht naar de juiste engineeringoplossing wordt steeds moeilijker door de steeds hogere eisen aan maximaal toegestane toleranties. Microproductietechnieken zoals 3D microfrezen en micro EDM kunnen functionaliteiten op microniveau vertalen naar het juiste ontwerp voor jouw project. In deze on-demand webinar vertellen Gerrit Ter Hoek, technisch directeur bij Ter Hoek Vonkerosie, en Hans Soetens, Sr. Architect Mechatronics bij Philips Innovations, alles over Micro Manufacturing en de mogelijkheden. Klik op de link om je aan te melden: 

https://info.terhoek.com/en/request-webinar-on-demand 

webinar "PECM - New possibilities for extreme precision"

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Precision Electro Chemical Machining (PECM)? Henk Nijland, Applicatie Engineer bij Ter Hoek vertelt je meer in deze on-demand webinar (Engelstalig). Bij Ter Hoek snappen we dat de zoektocht naar de juiste engineeringoplossing steeds moeilijker wordt door de steeds hogere eisen aan maximaal toegestane toleranties. Innovaties zoals PECM hebben veel nieuwe mogelijkheden geopend om nog betere, geavanceerdere oplossingen te bieden. In dit webinar vertelt Henk je hoe de technologie precies werkt en deelt hij waardevolle ins en outs inclusief praktijkvoorbeelden. Klik om de link om je aan te melden:

https://info.terhoek.com/en/pecm-webinar-on-demand 

masterclass "Solving Precision problems using EDM technologies"

Wil je meer kennis opdoen over de verschillende EDM technieken? Volg dan onze Masterclass "Solving Precision problems using EDM technologies"(Engelstalig). Aan het einde van deze 2 uur durende online masterclass weet je meer over de unieke EDM-mogelijkheden en kun je specifieke functies gebruiken om je ontwerpen te verbeteren. Naast theorie over draadvonken, zinkvonken, vonkfrezen, micro draadvonken en PECM bespreken we ook de diverse toepassingsgebieden,  wanneer je welke techniek moet inzetten, productvoorbeelden en casestudies.
Voor deze masterclass gebruiken we de tool Livestorm, aanmelden kan via de pagina:

https://app.livestorm.co/ter-hoek-vonkerosie-rijssen-bv/masterclas-edm


Heb je vragen of behoefte aan advies

We komen graag met je in contact! Samenwerken begint immers met overleg. Heb je een vraag? Aarzel dan niet om ons te benaderen.

LAAT JE ADVISEREN Online Offerte aanvragen