Ter Hoek
Ter Hoek

Advies

De tolerantie wordt over het algemeen door de constructeur bepaald. Waar nodig geeft Ter Hoek, op basis van kennis en jarenlange ervaring, advies op dit gebied. Want we zijn in staat om zeer nauwe toleranties te realiseren, maar dat vergt een intensiever productieproces. Wanneer een ruimere tolerantie volstaat heeft dat dus positieve gevolgen voor de kostprijs.

Tot een duizendste millimeter

Onder bepaalde condities is met vonkerosie een tolerantie tot 1,0 micron (een duizendste millimeter) haalbaar. Maar een tolerantie van slechts 20 micron in materiaal van 500 millimeter dik is bij Ter Hoek ook geen probleem! Samen met jou als klant bepalen we de optimale tolerantie, op basis van de keuze voor techniek, machine en materiaal.

Constante omstandigheden

Onze productieruimte is optimaal ingericht om onze processen tot in de puntjes te beheersen. Zo heerst er altijd een constante temperatuur van 20 graden Celcius. Want gelijkblijvende condities zijn essentieel om onze hoge betrouwbaarheid bij serieproductie te waarborgen. Onze series zijn constant omdat het proces onder controle is.

Heb je vragen of behoefte aan advies

We komen graag met je in contact! Samenwerken begint immers met overleg. Heb je een vraag? Aarzel dan niet om ons te benaderen.

LAAT JE ADVISEREN Online Offerte aanvragen