Ter Hoek
Ter Hoek

Functieomschrijving
'Even de vloer op'. Natuurlijk zit je met plezier op je kantoor, werk je graag plannen uit en spar je gedreven met Willem Jan en Gerrit, de Algemeen Directeur en de Technisch Directeur bij Ter Hoek Vonkerosie. Tegelijkertijd wil je als Manager Operations graag op de werkvloer, onder de mensen zijn. Jij begrijpt namelijk heel goed dat dat de plek is waar het bedrijf in de laatste 30 jaar haar geweldige groei aan heeft te danken, aan de innoverende technieken en de vakbekwame mensen die dagelijks met de toepassingen van hoogwaardige maatoplossingen werken.

De mensen aan de machines, dat zijn echt jouw mensen. Je begrijpt hun enthousiasme en gedrevenheid wanneer het om het vak gaat. Je bent weliswaar niet bekend met alle toepassingen, maar je weet wat verspanen is en vindt de innovaties op de technieken bij Ter Hoek boeiend.

Daarbij wil jij weten wat jouw mensen nodig hebben, hoe jij hen vanuit jouw rol als coachend manager het beste uit zichzelf kan laten halen. Jij weet als geen ander dat je, om het potentieel van deze professionals maximaal tot uiting te laten komen, je verantwoordelijkheid en vertrouwen moet geven. Je monitort, adviseert en stuurt bij waar nodig, je hebt een doel met jouw team.

Dit doelgerichte in jou laat zich op management niveau vertalen naar een rol als stevige sparringpartner wanneer het gaat om de vertaling van operationele en tactische doelen naar strategie.

Functie-eisen
De Manager Operations die wij zoeken is een ervaren manager binnen een hoogtechnologische productieomgeving en beschikt over een bewezen technisch inzicht. Je bent een leider met overtuigingskracht en executiekracht. Je weet waar je naartoe wilt en weet anderen daarin mee te nemen. Proactief, ondernemend en gefocust.

Je weet als coach het beste uit je mensen te halen, een team te smeden en een sfeer te creëren waarin het halen van doelen vanzelfsprekend is en waar iedereen zijn bijdrage aan wil leveren. Je hebt een strategische blik, wat betekent dat je niet alleen het grotere plaatje in de organisatie voor ogen houdt, maar ook weet waar je naartoe wilt. Hiervoor blijf je graag in nauw contact met je collega's en kom je ook zelf met ideeën, zie je kansen en bedenk je oplossingen.

Je bent echter wel van de lange adem. Je verbindt je graag aan een organisatie en wil dat voor langere tijd doen. Stilstaan is echter geen optie en je blijft dus altijd op zoek naar verbetering en de volgende stap.

Arbeidsvoorwaarden
Ter Hoek Vonkerosie biedt een zeer afwisselende functie waarin je kunt bijdragen aan je vakgebied en impact kunt hebben op de organisatie. Een rol waarin je jezelf zal blijven ontwikkelen.

De salarisindicatie voor de functie is €6.250,00 tot maximaal €7.000,00 bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek. Bij een bedrijf dat goed zorgt voor haar werknemers hoort een goede pensioenregeling en horen genoeg vrije dagen, zodat jouw work/life balance is gewaarborgd. Ter Hoek voorziet jou om deze reden van 200 verlofuren en 104 ADV uren bij een fulltime contract. Daarbij gelooft Ter Hoek in de gedachte: "Vertrouwen geven is vertrouwen krijgen". Om deze reden start jij direct met een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse?
Het wervingsproces wordt begeleid door externe partner ISA GROUP middels Recruitment & Sourcing Advice.
Is dit de rol waar jij nu al energie van krijgt en herken jij je in de functie-eisen? Reageer dan direct via de website van ISA Group. Na ontvangst van jouw CV nemen ze z.s.m. contact op voor nadere afstemming.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Aukje Westerbeek Consultant bij ISA GROUP via 06-22659871 of met Marianne Plugge Recruiter bij ISA GROUP via 06-44573718.