Ter Hoek
Ter Hoek

Een dag bij Ter Hoek
Vanwege de flexibele werktijden start jij tussen 07:00 en 08:30 uur en ga jij aan de slag met jouw orders. Je begint de dag met de geplande productie op de Zinkvonk-machine - je controleert het programma en spant het product op. Zodra de productie loopt, heb jij tijd om je bezig te houden met de lopende klantaanvragen. Voor iedere aanvraag van Zinkvonken moet een elektrode worden ontworpen (en gemaakt) die zorgt voor het gewenste eindproduct. Om deze te ontwerpen, moet je rekening houden met het te behandelen materiaal, het materiaal van de elektrode en de gewenste vorm van het product. Hierbij wordt dus een beroep gedaan op jouw kennis van de techniek, de gebruikte materialen en bovenal jouw creativiteit.

Omdat er in het proces van zinkvonken een mate van slijtage is in de elektrode, is het belangrijk dat je in kunt schatten hoe vaak het proces herhaalt moet worden en hoe veel elektrodes er gemaakt moeten worden. Bij het analyseren van de testproductie zorg je er voor dat de slijtage ook in kaart wordt gebracht. Deze analyse kan dan ook worden gebruikt bij volgende producties. De vastlegging en uitbreiding van kennis van het Zinkvonk-proces is jouw verantwoordelijkheid.

Aan het eind van de dag heb jij je planning afgewerkt, de benodigde elektrodes ontworpen, de testresultaten klaarliggen en zorg jij dat de machine weer onderhouden is voor de volgende dag.

Wie ben jij?
‘Technisch Superieur’ is de eerste term op ons interne kompas en wij zoeken de Proces Engineer die zich daar in kan vinden. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat je:

 • HBO werk- en denkniveau hebt met een opleiding richting Engineering of Werktuigbouwkunde;
 • Je een analytische probleemoplosser ben die het leuk vindt om met precisietechniek bezig te zijn;
 • Kennis heeft van fijnmechanische bewegingen, vorm- en plaattoleranties en materialen en diens toepassingen;
 • Een aantal jaren werkervaring hebt, liefst in (precisie) verspaning (is een pré);
 • De volgende techniek erg interessant vindt: https://www.youtube.com/watch?v=TzkiCb-pLC4
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris tussen €3.100,- en €4.600,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur)
 • Fulltime/Parttime werkweek (vanaf 32 uur/week);
 • 25 verlofdagen en 104 ADV uren (o.b.v. 40 uur);
 • Direct een vast contract;
 • Flexibele werktijden – starten tussen 07:00 en 08:30 uur;
 • Voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Aansluiten bij Team Ter Hoek?
Ben jij benieuwd of werken bij Ter Hoek bij jou past? Je hoeft geen CV en motivatiebrief te sturen, maar kom gewoon een keer een kop koffie drinken en rondkijken. Ook een dagdeel meelopen behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met Annelien Weenink of Samantha Venema van onze HR afdeling, zij beantwoorden graag al jouw vragen.

Je kunt ze mailen via hrm@terhoek.com of bellen/appen op 06 51 26 00 40.
Wil je dat wij jou bellen? Kies dan zelf je tijdstip door op de button hieronder te klikken.
KIES ZELF JE TIJDSTIP
Stuur je liever eerst je CV op? Uiteraard kan dat ook via hrm@terhoek.com. Dan nemen wij contact met jou op.