Ter Hoek
Ter Hoek

Wat is laserboren?

De door Ter Hoek gebruikte laserboortechniek onderscheidt zich van conventionele laserbewerkingsmethoden door de watermantel die een micro laserstraal omhult. Deze mantel levert in de praktijk een ‘zuil’ van laserenergie op, waarbinnen uittredende bundels reflecteren en waarbij het werkstuk door het omringende water effectief wordt afgekoeld.

Deze manier van boren met een laser biedt de unieke combinatie van een hoge precisie en bovengemiddelde productiesnelheid. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan de proceszekerheid van hun fijnmechanische processen. Ter Hoek geldt als voortrekker van deze vorm van laserboren en biedt hiermee de gewenste specialisatie en kennis.

Laser micro boren: de voordelen

Naast de genoemde voordelen op het gebied van snelheid en nauwkeurigheid, biedt laser micro boren een ander pluspunt: de enorme toepassingsmogelijkheden. De laserdiameter van 30 tot 80 micron maakt haakse snijvlakken en perfecte driedimensionale vormen mogelijk. Op microniveau en voor gaten kent deze innovatieve boormethode nauwelijks zijn gelijke.

Hoewel laserboren bij Ter Hoek voor uiteenlopende doeleinden en materialen kan worden ingezet, werken wij voor opdrachtgevers uit heel Europa vooral met halfgeleiders en isolatoren. Gaten met extreem kleine diameter zijn onder meer gewenst in sectoren zoals de energiebranche, medische wereld en diamant- en metaalbewerkingsindustrie.

Waarom laserboren door Ter Hoek?

Bij Ter Hoek is kwaliteit een van de pijlers onder de organisatie. Ons AS9100-certificaat betekent dat we werken volgens de allerhoogste eisen en gegarandeerde kwaliteit koppelen aan ultieme betrouwbaarheid. In de tussentijd blijven we ons doorontwikkelen om onze opdrachtgevers steeds effectievere en geavanceerdere oplossingen te bieden.

Met meer dan 25 jaar ervaring kennen onze vakspecialisten de wereld van precisiecomponenten als geen ander. Op het gebied van laser micro boren en aanverwante diensten zijn jouw producten bij ons dan ook in goede handen. Ook prettig om te weten: advisering en ondersteuning bij de engineering is inmiddels standaard onderdeel van ons dienstenpakket geworden.

De kosten voor laser micro boren

De kosten voor laserboren kunnen afhankelijk van meerdere factoren variëren. Als ervaren specialist in laser micro boren en ondersteund door een hoogwaardig machinepark, kan Ter Hoek opdrachtgevers in vrijwel alle gevallen een scherpe offerte bieden. Wij zien onszelf dan ook als meer dan technisch dienstverlener en zijn tegenwoordig uitgegroeid tot volwaardig kennispartner.

Hoewel onze offertes scherp zijn ingestoken, hangt de uiteindelijke prijs af van aspecten zoals oplagegrootte en wensen vanuit de opdrachtgever. Ook elementen als vorm, afmeting en materialen bepalen of de kosten hoger of juist lager uitvallen dan verwacht. Onze betrokken adviseurs bieden vrijwel altijd een passende oplossing met de juiste balans tussen prijs en kwaliteit.

Heb jij vragen over de te verwachten kosten op het gebied van laserboren of wil je meer weten over de uitgebreide opties die de innovatieve variant laser micro boren biedt? Neem dan contact op met onze behulpzame vakmensen. Bel ons op 0548 – 54 08 07 of stuur een bericht naar info@terhoek.com. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Heb je vragen of behoefte aan advies

We komen graag met je in contact! Samenwerken begint immers met overleg. Heb je een vraag? Aarzel dan niet om ons te benaderen.

LAAT JE ADVISEREN Online Offerte aanvragen

machinepark

Innovatief en georganiseerd

Het geavanceerde machinepark in onze geklimatiseerde productiefaciliteit biedt ons team de ruimte om te doen waar we goed in zijn: innovatieve en hoogwaardige oplossingen leveren. Ongeacht vorm, afmeting, materiaal of oplage. Daarbij hanteren we korte doorlooptijden en een strakke organisatie.