Ter Hoek
Ter Hoek

Functieomschrijving

Als CNC Operator / Verspaner op de Zinkvonkafdeling zorg jij voor de productie op ‘jouw’ 2 Zinkvonkmachines. Je controleert de werkorders nauwkeurig, zet je de juiste elektrode op de machine, spant de halffabricaten op, zoekt het juiste programma erbij en zorgt ervoor dat de procesparameters correct zijn ingesteld. Jij houdt de productie op jouw machines lopend! 

Zelf hoef je niet te programmeren en de opspanmiddelen en electrode worden ook door de Manufacturing Engineer geregeld – echter verwachten wij wel dat je meedenkt! Denk jij dat een programma sneller/beter kan? Of dat er echt een betere manier is om het product op te spannen? Dan ben jij in contact met de Manufacturing Engineer om samen naar de optimalisatiemogelijkheden te kijken.

Uiteraard voer jij bij nieuwe producten ook de eerste controle uit, doe je wekelijks onderhoud aan de machines, kijk je bij een storing of je het zelf kunt oplossen en denk je mee over eventuele optimalisatie van opspanmiddelen. 

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal MBO4 werk- en denkniveau (verkregen door ervaring of opleiding) en gevoel voor precisietechniek;
  • Je hebt ervaring als CNC Operator / Verspaner in de fijnmechanische industrie;
  • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt gereedschappen en machines effectief inzetten en onderhouden en hebt ervaring met het gebruik van meetgereedschappen;
  • Je hebt ervaring met draaien, slijpen en meetmachines (pré).

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen € 2.500,- en € 3.300,- bruto o.b.v. 40 uur;
  • 32 tot 40-urige werkweek;
  • 200 snipperuren en 104 ADV-uren (o.b.v. 40 uur);
  • Direct een vast contract;
  • Flexibele werktijden – starten tussen 07:00 en 08:30 uur.

Aansluiten bij Team Ter Hoek?

Ben jij benieuwd of werken bij Ter Hoek bij jou past? Je hoeft geen CV en motivatiebrief te sturen, maar kom gewoon een keer een kop koffie drinken en rondkijken. Ook een dagdeel meelopen behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op (Annelien Weenink of Samantha Venema van onze HR afdeling), wij beantwoorden graag al jouw vragen. Je kunt zons mailen via hrm@terhoek.com of bellen/appen op 06 51 26 00 40. 
Stuur je liever eerst je CV op? Uiteraard kan dat ook via hrm@terhoek.com. Dan nemen wij contact met jou op.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus: We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wil zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.