Ter Hoek
Ter Hoek

Industrieën

Elke dag opnieuw, geïnspireerd door de innovatie van morgen.

Wat ons bijzonder maakt? We ondersteunen klanten bij de ontwikkeling van hoogwaardige maatwerkoplossingen, die we vervolgens met ongeëvenaarde nauwkeurigheid seriematig kunnen produceren. In die combinatie van innovatief maatwerk en herhaalde precisie, daar vinden we onze passie.

LAAT JE ADVISEREN

Bewerkingen EDM

De bewerkingen die we toepassen bij Ter Hoek zijn in verschillende categorieën te verdelen:

Bewerkingen LMJ

De bewerkingen die we toepassen bij Ter Hoek zijn in verschillende categorieën te verdelen:

Bewerkingen PECM

Vrijwel elk materiaal kunnen we nauwkeurig bewerken. We maken onderscheid tussen:

Meer weten over onze precisietechnieken en de mogelijkheden voor jouw engineeringsvraagstuk? Bekijk eens ons Webinar Micro Manufacturing!

BEKIJK HET WEBINAR

Sinds 1990 kennen we de wereld van precisiecomponenten als geen ander. Van dienstverlener tot probleemoplosser – we zijn uitgegroeid tot specialisten op het gebied van precisieoplossingen. Al vanaf het begin zetten we in op innovatie en extreme nauwkeurigheid. Daar zit voor ons de uitdaging: onszelf blijven ontwikkelen om nog meer geavanceerde oplossingen te bieden. Bij Ter Hoek geloven we dan ook in investeren. In techniek, in kennis maar vooral in talent. En met zowel Gerrit als Willem Jan aan boord is Ter Hoek niet alleen klaar voor de innovatie van vandaag, maar ook voor die van morgen. 

Met onze jarenlange ervaring, geavanceerd machinepark en bovenal de passie van ons team, bieden wij hoogwaardige maatwerkoplossingen die jou in staat stellen te blijven innoveren. We vragen door en gaan alleen voor de perfect passende oplossing – hoe hoog de lat ook ligt. Alleen door steeds een stapje extra te doen, kunnen we namelijk voorop blijven lopen.

» Lees meer over ons     » Lees meer over 30 jaar Ter Hoek 

» Maak kennis met ons team

TerHoek