Ter Hoek
Ter Hoek

Extreme precisie

De producten die Ter Hoek maakt voor de semicon industrie, worden vooral gebruikt in zeer hoog belaste, dunwandige en verende onderdelen zoals bladveren in de verschillende machines van ASML, marktleider in de chip industrie. Deze machines produceren chips voor in sensoren en verschillende soorten elektronica producten. De componenten die Ter Hoek produceert voor deze machines moeten voldoen aan strenge eisen, bijvoorbeeld op het gebied van reinheid. Reinheid betekent hier geen vervuiling in het oppervlak die niet door traditionele reiniging is te verwijderen. Reinheid is in deze machines essentieel om eindproducten van hoge kwaliteit van te kunnen garanderen.

Procescontrole

Om te voldoen aan de strenge eisen in de semicon industrie, is goede procescontrole noodzakelijk. Bij Ter Hoek zijn we vanuit onze jarenlange ervaring gewend om te werken met risicoanalyses zoals CPK. Om risico’s uit te sluiten, stellen we onze processen vast aan de hand van procesparameters. Vervolgens controleren we voortdurend of deze goed worden nagelopen. Ook is Ter Hoek AS9100 gecertificeerd, een certificaat dat aantoont dat wij voldoen aan de strenge eisen om te mogen produceren voor de luchtvaartindustrie. Daarmee kunnen wij ook onze klanten uit de semicon industrie strenge procescontroles garanderen.

Technieken voor semicon

Voor de productie van semicon onderdelen maken wij gebruik van alle verschillende technieken die Ter Hoek in huis heeft, van draadvonken tot de laser snijmachine – afhankelijk van de wensen en eisen die aan een product gesteld worden. Steeds vaker gebruiken we hierbij ook onze PECM techniek. De extreme nauwkeurigheid van PECM maakt het namelijk mogelijk om onderdelen te produceren met een reinheid van grade 2. Hiermee is het achteraf mogelijk om grade 1 te behalen, de hoogste reinheid mogelijk.

Bekijk alle technieken die we inzetten voor de semicon industrie

HEB JE VRAGEN OF BEHOEFTE AAN ADVIES

We komen graag met je in contact! Samenwerken begint immers met overleg. Heb je een vraag? Aarzel dan niet om ons te benaderen.

LAAT JE ADVISEREN Online Offerte aanvragen

Industrieën

Bekijk andere industrieën die Ter Hoek precisie oplossingen biedt.