Ter Hoek
Ter Hoek

Maatwerk en extreme precisie

Sinds 1990 kennen we de wereld van precisiecomponenten als geen ander. Van dienstverlener tot probleemoplosser – we zijn uitgegroeid tot specialisten op het gebied van precisieoplossingen. Al vanaf het begin zetten we in op innovatie en extreme nauwkeurigheid. Daar zit voor ons de uitdaging: onszelf blijven ontwikkelen om nog meer geavanceerde oplossingen te bieden. Bij Ter Hoek geloven we dan ook in investeren. In techniek, in kennis maar vooral in talent. 

Met onze jarenlange ervaring, geavanceerd machinepark en bovenal de passie van ons team, bieden wij hoogwaardige maatwerkoplossingen die jou in staat stellen te blijven innoveren. We vragen door en gaan alleen voor de perfect passende oplossing – hoe hoog de lat ook ligt. Alleen door steeds een stapje extra te doen, kunnen we voorop blijven lopen.

Het leveren van maatwerk begint met het doorgronden van de vraag van de klant. We vragen door, denken mee en leveren maatwerk. En zodra we de best passende oplossing hebben gevonden, kun je als klant vertrouwen op onze extreme precisie als het gaat om seriematig produceren. Ook bij oplages van duizenden exemplaren garanderen we een zeer hoge proceszekerheid.

Lees meer over:

History_2023_Groepsfoto_medewerkers_TerHoek

Vacatures

Werken bij ter Hoek

Bij Ter Hoek kennen we de waarde van talent. Bij ons is iedereen uniek, maar één eigenschap hebben we gemeen: een onvervalste passie voor perfectie.

Bekijk alle vacatures

bekijk ons pand van binnen

Klik hier om naar de virtuele tour te gaan, en zo ons pand van binnen te bekijken. Inclusief uitleg en achtergrondinformatie over wat je ziet!

Heb je vragen of behoefte aan advies

We komen graag met je in contact! Samenwerken begint immers met overleg. Heb je een vraag? Aarzel dan niet om ons te benaderen.

LAAT JE ADVISEREN Online Offerte aanvragen