Ter Hoek
Ter Hoek

wij delen graag onze kennis

De specialisten bij Ter Hoek kennen de wereld van precisiecomponenten als geen ander. En zijn extreem nauwkeurig. Van EDM bewerkingstechnieken als microvonkfrezen, zinkvonken, draadvonken en vonkboren weten we echt álles. Desgewenst zetten we ook Micro laser technieken als lasersnijden in. En met de grensverleggende PECM techniek wordt zelfs materiaal opgelost in plaats van weggesmolten, zodat producten efficiënt en extreem nauwkeurig bewerkt kunnen worden. 

We ontwerpen zelf onze mallen en spangereedschappen, denken na over het slimmer inrichten van processen en het projectmatig introduceren van nieuwe producten en processen. Daarnaast ontwikkelen we producten i.s.m. universiteiten en kennisinstituten. Onze engineeringsafdeling ontwerpt en maakt hulpgereedschappen en elektrodes, maar onderzoekt ook nieuwe technieken en processen zoals robotisering en automatisering. 

Leer meer over:

We delen graag onze kennis met jou en andere engineers via onze Academy pagina. Hier vind je trendrapporten, webinars en masterclasses.

heb je vragen of behoefte aan advies

We komen graag met je in contact! Samenwerken begint immers met overleg. Heb je een vraag? Aarzel dan niet om ons te benaderen.

LAAT JE ADVISEREN Online Offerte aanvragen