Ter Hoek
Ter Hoek

Het voordeel van de juiste keuzes

We houden ruwheden en toleranties laag en kiezen de meest geschikte bewerking. Ontwerpen houden we kritisch tegen het licht, zodat we waar mogelijk een efficiëntieslag kunnen maken. Daar pluk jij als klant de vruchten van. Vandaag, maar vooral ook in de toekomst!

Efficiënt produceren

Ons machinepark is zo efficiënt mogelijk ingericht. Een werkdag telt bij ons 24 uren en die benutten we optimaal. Veel van onze machines zijn continu operationeel en voor een groot deel volautomatisch. Zo houden we het aantal manuren beperkt en koppelen we proceszekerheid aan een gunstige kostprijs. Efficiëntie volgens Ter Hoek!

Zekerheid in serieproductie

Bij Ter Hoek kennen we het belang van kostenefficiëntie bij serieproductie. Hoe hoger de oplage, des te groter het effect van een gunstige stuksprijs.

Doordat we ons proces tot in de puntjes onder controle hebben, leveren we zeer betrouwbare series: alle exemplaren zijn tot op het kleinste detail gelijk. In grote oplages, maar juist ook bij kleinere aantallen. Dankzij deze proceszekerheid kunnen we relatief veel onbemande uren maken.

Heb je vragen of behoefte aan advies

We komen graag met je in contact! Samenwerken begint immers met overleg. Heb je een vraag? Aarzel dan niet om ons te benaderen.

LAAT JE ADVISEREN Online Offerte aanvragen