Ter Hoek
Ter Hoek

onze vacatures

 

Ben jij benieuwd of werken bij Ter Hoek bij jou past? Je hoeft geen CV en motivatiebrief te sturen, maar kom gewoon een keer een kop koffie drinken en rondkijken. Ook een dagdeel meelopen behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met Annelien Weenink of Samantha Venema van onze HR afdeling, zij beantwoorden graag al jouw vragen. Je kunt ze mailen via hrm@terhoek.com of bellen/appen op 06 51 26 00 40.

Stuur je liever eerst je CV op? Uiteraard kan dat ook via hrm@terhoek.com. Dan nemen wij contact met jou op.


opleidingen

Vakmanschap is meesterschap. Onze collega's zijn gedreven vakmensen die zich steeds weer verder willen ontwikkelen. We doen bijzonder, specialistisch werk. Jouw opleiding vinden we maatwerk en we werken dan ook samen met een flink aantal opleidingspartners: Stodt, OOM, Mikrocentrum, Leidse Instrumentenmakers School, ROC van Twente, Saxion hogeschool, REMO West-Twente en University of Twente

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Dan zijn de volgende opleidingen een mooie basis:

familiebedrijf en teamwork

Ter Hoek is een familiebedrijf, opgericht in 1990 door Gerrit ter Hoek. Hij is begonnen met 1 machine in een schuurtje bij zijn huis. In de loop der jaren zijn we gegroeid naar bijna 50 medewerkers en staan we bekend als probleemoplosser voor ieder precisieverspaningsvraagstuk. Begin 2022 is zoon Willem Jan algemeen directeur en Gerrit technisch directeur. We werken met 40 collega's samen in een hecht team, waarbij we waarde hechten aan een open cultuur en ons 'interne kompas'. 

Technisch superieur
Vakmanschap is meesterschap. Dus wat we met onze producten doen, doen we ook met onszelf.

Professionele voldoening
Ons team bestaat uit gedreven vakmensen die zich steeds weer verder willen ontwikkelen. We doen bijzonder, specialistisch werk en dat betekent dat er veel te leren valt. We willen onszelf en elkaar in relatie tot de eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling zien, uitdagen en ontwikkelen. Opleiding hierin is maatwerk en stemmen we af op jou als persoon.

Menselijke waardigheid
Hechte verbindingen smeden door aandacht te hebben voor elkaar, naar elkaar te luisteren en elkaar te (leren) begrijpen, elkaar feedback te (leren) geven en dit te (leren) ontvangen. 

Wil je ons pand van binnen bekijken? Klik dan hier om naar de virtuele tour te gaan. Inclusief toelichtende teksten en video's van wat je allemaal ziet.