Ter Hoek
Ter Hoek

Jouw werkzaamheden/verantwoordelijkheden:

Bij start ben jij als Administrateur verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Denk hierbij o.a. aan de maandafsluiting, het debiteuren- en crediteurenbeheer, de factuurafhandeling, de Grootboek administratie, de Activa administratie en de Voorraad administratie. Vanwege de groei die wij momenteel meemaken, liggen hier genoeg uitdagingen om veel kennis op te doen. Wij verwachten van jou dan ook een tijdige en betrouwbare registratie en verwerking van de financiële stromen binnen Ter Hoek. Je rapporteert aan de Business Controller en bent zijn back up als hij afwezig is.

Wanneer jij als Administrateur (bijna) uitgeleerd bent, is de vervolgstap jou op te leiden tot Financial Controller en uiteindelijk tot een volwaardig Business Controller. Hier word je uiteraard bij begeleid – de huidige Business Controller zal jou de kneepjes van het vak leren, zodat jij het uiteindelijk van hem over kan nemen.

Het is belangrijk dat jij:

 • Een afgeronde HBO opleiding hebt, in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Business Administration;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring hebt in o.a. productie administratie en het managen van voorraadbeheer;
 • Ambitie hebt om verder te groeien – na een gedegen inwerkperiode wil jij graag Financial en uiteindelijk Business Controller worden;
 • “Door de cijfers heen kunt kijken” en de cijfers kunt ‘vertalen’ voor leken;
 • Goed kan werken met Excel en ervaring hebt met ERP-systemen – ervaring met ons ERP-systeem MKG is een pré.

Wat bieden wij:

 • Salaris € 3.500,-- bruto per maand (o.b.v. 40 uur);
 • Fulltime dienstverband van 40 uur (32 is bespreekbaar);
 • 25 verlofdagen en 13 ADV-dagen (o.b.v. 40 uur);
 • Direct een vast contract;
 • Flexibele werktijden – starten tussen 07.00 uur en 08.30 uur;
 • Doorgroei van de functie Administrateur naar Financial Controller en uiteindelijk Business Controller.

Wie is Ter Hoek:

Ter Hoek Precision Solutions is een familiebedrijf dat flink aan het groeien is. Wij leveren hoogwaardig technische (verspanings)oplossingen en werken tot op de µ nauwkeurig. Wil je precies weten wat wij doen en met welke technieken wij werken? Kijk dan op https://www.terhoek.com/over-ons, daar is ook een mooie virtuele rondleiding te vinden.

Aansluiten bij Team Ter Hoek?

Ben jij benieuwd of werken bij Ter Hoek bij jou past? Je hoeft geen CV en motivatiebrief te sturen, maar kom gewoon een keer een kop koffie drinken en rondkijken. Ook een dagdeel meelopen behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op (Annelien Weenink of Samantha Venema van onze HR afdeling), wij beantwoorden graag al jouw vragen. Je kunt ons mailen via hrm@terhoek.com of bellen/appen op 06 51 26 00 40.

Stuur je liever eerst je CV op? Uiteraard kan dat ook via hrm@terhoek.com. Dan nemen wij contact met jou op.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus: We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wil zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.