Ter Hoek
Ter Hoek

OPEN HUIS ZATERDAG 21 MEI 2022

Precisiemetaalbewerking, wat is dat en hoe doen we dat zo precies bij Ter Hoek? Je kunt het allemaal zien tijdens het open huis op zaterdag 21 mei 2022, van 11:00-16:00 uur aan de Propaanstraat 1 te Rijssen.

Ons familiebedrijf bestaat sinds 1990 en heeft momenteel 37 medewerkers. We zijn een constant groeiend bedrijf met klanten in zowel Europa als de Verenigde Staten. Ook nu zoeken we nieuwe collega's! We werken met de nieuwste machines en technologieën en zijn baanbrekend als het gaat om het bedenken van innovatieve toepassingen. Ons motto is niet voor niets: innovatie van morgen, inspiratie voor vandaag. Vakmensen kunnen zich bij Ter Hoek constant verder ontwikkelen. Zaterdag 21 mei zetten we onze deuren open om iedereen te laten kennismaken met de schone wereld van precisiecomponenten.

Kom een kijkje nemen!
Je ziet dan met eigen ogen hoe extreem nauwkeurig dit alles gaat. Van EDM bewerkingstechnieken als microvonkfrezen, zinkvonken, draadvonken en vonkboren tot micro lasersnijden. Ook zie je hoe de grensverleggende nieuwe PECM techniek werkt; hierbij wordt zelfs materiaal opgelost in plaats van weggesmolten.

Klant cases
Ontdek op deze dag zelf waar de hightech maakindustrie de precisiecomponenten die wij maken allemaal voor gebruikt: van medisch en semicon tot lucht- en ruimtevaart. Je ziet bijvoorbeeld hoe we astronomisch instituut NOVA Astron helpen de raadsels van het heelal op te lossen en hoe we TU Delft helpen met het bouwen van een prijswinnende elektrische auto. Deze DUT 14 auto is zelfs live te bewonderen.

Animaties
Diverse animaties bij de machines laten zien hoe de verschillende technieken werken:

  • EDM bewerkingstechnieken als microvonkfrezen, zinkvonken, draadvonken en vonkboren tot micro lasersnijden
  • LMJ bewerkingstechniek
  • PECM bewerkingstechniek

Vonkspektakel
Op diverse machines kun je live zien hoe het in zijn werk gaat. De vonken vliegen er van af!

Veiligheid
Onze productie draait ook op zaterdag 21 mei door, dus let op je veiligheid en respecteer de afzetlinten. 

Disclaimer
Foto/video opnames maken is niet toegestaan, behalve voor de marketing medewerkers van Ter Hoek. Met het betreden van het gebouw geef je toestemming dat er tijdens het open huis op 21 mei 2022 foto’s en video’s van je gemaakt mogen worden door Ter Hoek voor gebruik op social media.

Parkeren en entree
Rondom het pand zijn voldoende parkeermogelijkheden, deze worden met borden aangegeven. Daarnaast staan er verkeersregelaars om je aan te wijzen waar je het beste kunt parkeren.
De ingang en uitgang is aan de voorzijde van het gebouw. Bij binnenkomst ontvang je een plattegrond waarop alle bezienswaardigheden staan aangegeven. 
Voor alle bezoekers hebben we een leuk presentje! 

Contact
Voor vragen kun je contact opnemen met Marion Slaghuis, marketing, via marion@terhoek.com of 0548 540807.

De precisie en de drive om het altijd nóg beter te willen doen

ER IS SPRAKE VAN TEAMSPIRIT WAARBIJ WE NIET ALLEEN FORMEEL, MAAR OOK STERK INFORMEEL MET ELKAAR OMGAAN. INCLUSIEF HET MANAGEMENT! DIT TYPE WERKSFEER BEVORDERT PROFESSIONELE RELATIES EN HET VERTROUWEN IN ELKAAR.

ELKE DAG WEER DE UITDAGING AANGAAN IS MIJN MISSIE, SPECIALIST ZIJN IS MIJN PASSIE.

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN ZIJN ZEER BELANGRIJK VOOR MIJ! IK ZIE GRAAG DAT EEN BEDRIJF INVESTEERT EN GELOOFT IN ZIJN MENSEN. IK GELOOF IN DE MENS ALS GROOTSTE KAPITAALGOED.

TER HOEK STREEFT ERNAAR OM VANDAAG DE KWALITEIT TE LEVEREN DIE DE KLANT MORGEN VRAAGT.