Ter Hoek
Ter Hoek

WAT DOE JE ALS STAGIAIR?

Als stagiair leer je meer over hoe de technieken werken en hoe je de machines moet bedienen. Belangrijk is ook het nameten van de producten, zodat je zeker weet dat het product goed is. De technieken zijn erg specialistisch en komen niet veel voor. Dat maakt een stage bij ons uniek. Je moet  wel oog voor detail hebben en heel nauwkeurig werken. Een technische opleiding is een voordeel, maar het meeste leer je bij ons in de fabriek. 

Een vaste stagebegeleider hoort erbij, net als een stagevergoeding en reiskostenvergoeding. Daarnaast mag je gratis meedoen met de activiteiten die door onze personeelsvereniging georganiseerd worden. Ook kunnen we je helpen met huisvesting tijdens je stage/afstudeer periode.

DOWNLOAD HET STAGE BOEKJE

We hebben stages beschikbaar op verschillende afdelingen en met zeer uiteenlopende projecten. Bijvoorbeeld:

Concretiseren van een onderhoudsplanning
Om de hoeveel tijd moet er onderhoud worden gedaan? Dit moet uiteraard goed onderbouwd worden. Graag zien we jouw input hierin!

Opzetten dagelijkse performance dashboard
Het opzetten van een dagelijks Performance Dashboard waarop we kunnen zien wat de performance is van de leveringen naar klanten of van diverse afdelingen – en de efficiëntie van afdelingen!

Ontwikkelen van uitlijntool voor nauwkeuriger en sneller machines af te stellen
Tijdens het maandelijks of jaarlijks onderhoud moeten de machine assen uitgelijnd worden. Op dit moment wordt daar een granieten steen voor gebruikt – wij denken echter dat dat makkelijker kan! Hopelijk kan jij ons helpen met een eenvoudige tool die het uitlijnen makkelijker en nauwkeuriger maakt! 

Opzetten van onderhoudsplan voor PECM gereedschappen en Spare Parts
Onze PECM gereedschappen groeien naarmate we meer producten maken op deze machine. Deze gereedschappen moeten wel onderhouden worden om de kwaliteit van de producten te kunnen waarborgen. Graag willen we een plan over het onderhoud van deze gereedschappen en de benodigde Spare Parts.

Opzetten dagelijks/ wekelijkse/ maandelijks onderhoud systematiek voor PECM machines
Graag zouden we ons huidige onderhoudsschema aan de machines willen verdiepen en verbreden om de constante kwaliteit te waarborgen.

Opzetten van calculatie module voor berekenen van Chroom 6 verbruik in PECM machine en dit doorbereken in kostprijs van producten
Tijdens de productie van bepaalde materialen op de PECM machines wordt (soms) in hoge mate Chroom 6 gecreëerd. Dit is een giftige stof, dus moet dit worden afgebroken. De machine doet dit automatisch, maar bij te hoge concentraties gaat de machine stil staan tot het weer een acceptabel level is. Kun jij een calculatietool maken waarmee we de opbouw van Chroom6 kunnen voorspellen? 

Handleidingen maken voor PECM machine t.a.v. algemene werkzaamheden
Omdat we niet voldoende hebben aan de standaard handleidingen van de fabrikant, willen we graag een meer gedetailleerde handleiding voor de algemene werkzaamheden aan de PECM machines.

Heb jij een ander idee voor een opdracht? Uiteraard gaan we graag het gesprek aan om te kijken naar de mogelijkheden!

Wil je meer weten? Samantha en Annelien van onze HR afdeling beantwoorden graag al jouw vragen. Je kunt ze mailen via hrm@terhoek.com, bellen via 0548 - 54 08 07 of appen via 06 51 26 00 40.

Download nu het boekje over stage lopen bij Ter Hoek!
Klik op de button of op de afbeelding hieronder:

DOWNLOAD STAGE BOEKJE