Ter Hoek
Ter Hoek

WAT DOE JE ALS STAGIAIR?

Als stagiair leer je meer over hoe de technieken werken en hoe je de machines moet bedienen. Belangrijk is ook het nameten van de producten, zodat je zeker weet dat het product goed is. De technieken zijn erg specialistisch en komen niet veel voor. Dat maakt een stage bij ons uniek. Je moet  wel oog voor detail hebben en heel nauwkeurig werken. Een technische opleiding is een voordeel, maar het meeste leer je bij ons in de fabriek. 

Een vaste stagebegeleider hoort erbij, net als een stagevergoeding en reiskostenvergoeding. Daarnaast mag je gratis meedoen met de activiteiten die door onze personeelsvereniging georganiseerd worden. Ook kunnen we je helpen met vervoer en huisvesting tijdens je stage/afstudeer periode.

DOWNLOAD HET STAGE BOEKJE

We hebben stages beschikbaar op verschillende afdelingen en met zeer uiteenlopende projecten. De meest bekende is een meeloopstage op de CNC draadvonkafdeling. Deze is heel geschikt voor MBO studenten precisietechniek/researchinstrumentmaker.

Maar we bieden diverse stage en/of afstudeeropdrachten, variërend van puur technisch tot technische bedrijfskunde. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wil je meer weten? Samantha en Annelien van onze HR afdeling beantwoorden graag al jouw vragen. Je kunt ze mailen via hrm@terhoek.com, bellen via 0548 - 54 08 07 of appen via 06 51 26 00 40.

Download nu het boekje over stage lopen bij Ter Hoek!
Klik op de button of op de afbeelding hieronder:

DOWNLOAD STAGE BOEKJE